Toiduvalmistamise süvakursus (KUT6133.LT)
space
Õppeaine kood
KUT6133.LT
vana ainekood
KUT6133
Õppeaine nimetus eesti k
Toiduvalmistamise süvakursus
Õppeaine nimetus inglise k
Specific cooking technologies
Õppeaine maht EAP
4.0
Kontrollivorm
eksam
2023/2024 kevadsemestri õppejõud
Ei ole õpetamiseks avatud. Vt all õppekava lingi kaudu peaeriala all nominaaljaotuse ajakava.
2024/2025 sügissemestri õppejõud
Ei ole õpetamiseks avatud. Vt all õppekava lingi kaudu peaeriala all nominaaljaotuse ajakava.
Õppeaine eesmärgid
Anda süvendatud teadmised toiduvalmistamisest. Tutvuda eriotstarbeliste töövahendite ja seadmetega toiduvalmistamisel.
Õppeaine sisu lühikirjeldus
Toiduvalmistamise eriviisid: eriotstarbelised töövahendid ja seadmed. Nendega valmistatavad soojad ja külmad road.
Õppeaine õpiväljundid
Õppeaine edukal läbimisel üliõpilane:
- tunneb mitmekülgseid toiduvalmistamismeetodeid ning oskab neid rakendada;
- orienteerub eri käsitlemist vajavate toiduainete ettevalmistamises ning valmistamises
- oskab eesmärgipäraselt kasutada eriotstarbelisi töövahendeid
Õppejõud
lektor MA, Kristi Paas
space